❤️ I dag Gratis frakt - Betal senere med Klarna

klarna

Handle nå, betal med Klarna.

Vi har inngått samarbeid med Klarna for å gi deg en bedre handleopplevelse.

Det er glatt og enkelt

Når du velger Klarna i kassen får du muligheten til å handle nå og betale senere for kjøpet. Tilgjengeligheten av Klarnas produkter avhenger av landet for fakturering og levering.Betale senere

Gjør ditt kjøp i dag, slik at du kan prøve før du kjøper. Betal kun for det du har igjen. Betal opptil 30 dager senere, i noen land har du bare 14 dager på deg. Ingen interesse. Ingen gebyrer. Ingen innvirkning på kredittvurderingen din.


Betal i avdrag

Del kjøpet inn i enten 3 eller 4 (avhengig av land) like betalinger, slik at du kan fordele kostnadene for kjøpet over tid. Skriv inn dine valg av kreditt- eller debetkortdetaljer og foreta automatiske betalinger hver 14. eller 30. dag (avhengig av landet ditt). Din første avdrag vil bli samlet inn når bestillingen din er bekreftet av selgeren med ytterligere avdrag fra selgeren. Ingen renter eller gebyrer. Ingen innvirkning på kredittvurderingen din.Finansiering

Dette kredittalternativet lar deg spre kostnadene dine over tid. Med en umiddelbar kredittbeslutning kan du fullføre kjøpet med forhåndsbetingelser. Automatiske betalinger vil bli utført hver måned via direkte belastning og du kan også betale ned hele beløpet når som helst.

Betal nå

Betal direkte med kort eller bankkonto og ha alltid full kontroll over kjøpene dine. Raskt, trygt og enkelt. Glatt.


vanlige spørsmål

Ser du ikke spørsmålet ditt her? Besøk vår FAQ-side for å finne ut mer om hvordan du bruker Klarna. Du kan nå Klarna på https://www.klarna.com/uk/customer-service/ eller ved å laste ned Klarna-appen.

Hva skjer hvis jeg returnerer?

Hvis du returnerer deler av eller hele bestillingen din, vil Klarna sende deg en ny kontoutskrift så snart nettbutikken behandler returen din. Følg forhandlerens returinstruksjoner og sørg for å beholde sporingsnummeret for returen. Logg inn på din Klarna-konto og velg "Rapporter retur" slik at kontoutskriften din settes på pause. Så snart forhandleren har registrert returen din, sender vi deg en justert faktura.


Det er noe galt med bestillingen min. Må jeg fortsatt betale for det?

Du slipper å betale for varer som mottas skadet, ødelagt eller feil. Følg forhandlerens tvisteinstruksjoner og pass på å "Rapporter et problem" i Klarna-kontoen din for å sette kontoutskriften på pause til du har løst tvisten med forhandleren. Når forhandleren har registrert din kansellering eller retur, vil refusjonen bli behandlet innen 5-7 virkedager.Jeg har ikke mottatt bestillingen min. Hva skjer med utsagnet mitt?

Du trenger ikke betale kontoutskriften før du har mottatt bestillingen. Kontakt forhandleren for oppdatering om levering. Pass på å logge på Klarna-kontoen din og "Rapporter et problem" for å sette kontoutskriften på pause til du har mottatt bestillingen.


Mitt utsagn er feil. Hva burde jeg gjøre?

Hvis kontoutskriften din ikke samsvarer med bestillingsdetaljene dine, vennligst kontakt forhandleren direkte for å få korrigert kontoutskriften. Pass på å logge inn på Klarna-kontoen din og "Rapporter et problem" for å sette kontoutskriften på pause til detaljene er rettet.


Hva skjer hvis jeg ikke betaler for bestillingen min innen 14 (eller 30) dager?

Betalingen din forfaller 14 (eller 30) dager etter at varen er sendt. Klarna vil varsle deg før betaling finner sted for å minne deg på å betale i tide. Du vil ikke bli belastet med gebyrer eller renter for sen og/eller manglende betaling. Din kredittpoengsum vil ikke bli påvirket av å bruke Klarnas 'Betal på 14 (eller 30) dager'-produkt selv om du ikke har betalt i tide. Hvis du unnlater å foreta en betaling, vil du være i standard og kanskje ikke kunne bruke tjenesten i fremtiden. Hvis du ikke betaler for kjøpet, kan Klarna leie inn et eksternt inkassobyrå for å hente inn på våre vegne. Inkassobyråer brukes som en siste utvei.

Hva skjer hvis jeg ikke betaler for betalingen min i 3 (eller 4) avdrag?

Klarna vil automatisk prøve å hente det andre avdraget ditt fra debet- eller kredittkortet du oppga i kassen. Hvis betalingen ikke kan kreves inn på den planlagte forfallsdatoen, vil Klarna gjøre et nytt forsøk på å automatisk inndrive betalingen 7 dager senere og igjen 7 dager etter det. Skulle dette siste betalingsforsøket mislykkes, vil Klarna legge det mislykkede beløpet til din endelige betaling. Klarna vil automatisk prøve å hente siste avdrag fra debet- eller kredittkortet du oppga i kassen. Hvis betalingen ikke kan kreves inn på den planlagte forfallsdatoen, vil Klarna gjøre et nytt forsøk på å automatisk inndrive betalingen 7 dager senere og igjen 7 dager etter det. Hvis dette siste betalingsforsøket mislykkes, vil Klarna gi deg en kontoutskrift for hele utestående ordrebeløp som vil bli betalt dager senere. Du vil ikke bli belastet med gebyrer eller renter for sen og/eller manglende betaling. Din kredittvurdering vil ikke bli påvirket av å bruke Klarnas produkt «Betal på 14 (eller 30) dager» eller «Betal i 3 (eller 4) avdrag» selv om du ikke har betalt i tide. Hvis du unnlater å foreta en betaling, vil du være i standard og kanskje ikke kunne bruke tjenesten i fremtiden. Hvis du ikke betaler for kjøpet, kan Klarna leie inn et eksternt inkassobyrå for å hente inn på våre vegne. Inkassobyråer brukes som en siste utvei.

Tilgjengelig 24/7

24/7 kundestøtte selv i helgene.
E-post: help@kone-hemmeligheter.com

Gratis frakt

Kommer til inngangsdøren din med kjærlighet

Beste kvalitet

Produsert etisk og Cruelty-Free