❤️ I dag Gratis frakt - Betal senere med Klarna

Vilkår og betingelser

Velkommen til kone-hemmeligheter.com. Referanser i disse vilkårene til "vi", "oss" og "RAJA NAISHI SUPPLY CHAIN ​​​​CO., LIMITED" er til help@kone-hemmeligheter.com

Ved å besøke nettstedet vårt og/eller kjøpe noe fra oss, deltar du i vår "tjeneste" og samtykker i å være bundet av følgende vilkår ("vilkår for tjenester", "vilkår"), inkludert tilleggsvilkårene og retningslinjene det refereres til her og / eller tilgjengelig via hyperkobling. Disse bruksvilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert uten begrensning brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og/eller innholdsbidragsytere.

Alle salg/kampanjer :

Alle kunder som bestiller fra et salg er gjenstand for sluttsalg (ingen retur). Hvis du har et problem med bestillingen eller produktet, vennligst send en e-post help@kone-hemmeligheter.com
1. Online Shopping

1.1 Vennligst les disse bruksvilkårene nøye før du går inn på eller bruker nettstedet vårt. Ved å gå inn på eller bruke noen del av nettstedet godtar du å være bundet av disse bruksvilkårene. Hvis du ikke godtar alle vilkårene i denne avtalen, kan du ikke få tilgang til nettstedet eller bruke noen tjenester. Hvis disse vilkårene for bruk anses som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse vilkårene for bruk.

Alle nye funksjoner eller verktøy som legges til den nåværende butikken skal også være underlagt vilkårene for bruk. Du kan se den nyeste versjonen av vilkårene for bruk når som helst på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse bruksvilkårene ved å legge ut oppdateringer og/eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden regelmessig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter publisering av eventuelle endringer, utgjør aksept av disse endringene.

Vi sikrer at alle priser, bilder og beskrivelser av produkter som vises på nettsiden er nøyaktige. Vi har gjort vårt ytterste for å vise så nøyaktig som mulig utseende, farger, teksturer eller finish på produktene våre som vises på nettstedet. Hva du ser vil avhenge av skjermen og datautstyret ditt, så vi kan ikke garantere at produktbildene er en nøyaktig representasjon av de faktiske varene. Se vår returpolicy hvis du ikke er fornøyd med kjøpet.


1.2 Vi er ikke ansvarlige hvis RAJA NAISHI SUPPLY CHAIN ​​CO., LIMITED av en eller annen grunn er utilgjengelig til enhver tid eller for en hvilken som helst periode. Fra tid til annen kan vi begrense tilgangen til noen deler eller hele RAJA NAISHI SUPPLY CHAIN​CO., LIMITED

2. Prosess

Vi sender vanligvis IKKE bestillinger samme dag. Det tar 1-2 virkedager å behandle bestillingen din, uavhengig av hvilket leveringsalternativ som er valgt. Vi sender mandag til fredag, unntatt helger og helligdager. Bestiller du på mandag, skal bestillingen sendes ut på tirsdag eller onsdag. Du vil motta et sporingsnummer når bestillingen din sendes.

2.1 Alle bestillinger som legges inn av deg på denne nettsiden vil bli akseptert i samsvar med disse vilkårene og betingelsene. Alle som kjøper produktene våre KAN IKKE gå og selge dem på amazon, ebay og etc.

2.2 Hvis bestillingen din ikke blir akseptert, kan det skyldes en eller flere av følgende ikke-uttømmende årsaker:

Produktet du bestilte er utsolgt;

Vår manglende evne til å få autorisasjon for betalingen din;

Vi har identifisert en pris- eller produktbeskrivelsesfeil;

Det er en system- eller anskaffelsesfeil.

2.3 Når du legger inn en bestilling på nettsiden vår, sender vi bestillingen din med informasjon om produktet du har bestilt og betalingsmåten som er brukt.

3. Spor din bestilling

3.1 Når betalingen er fullført, behandler vi bestillingen din. Du vil motta en bekreftelses-e-post så snart bestillingen din er sendt med navnet på kureren og sporingsnummeret for å spore pakken din. Det kan ta 1–2 dager før sporingsinformasjonen vises. Noen ganger blir ikke sporingsinformasjonen oppdatert, men du vil fortsatt motta bestillingen din. Hvis det er et problem med pakkeleveringen din, kan du kontakte kureren direkte eller sende oss en e-post på: help@kone-hemmeligheter.com

3.2 Alle våre leveranser inkluderer sporing med leveringsbekreftelse. Hvis sporingsinformasjonen bekrefter at varen har blitt levert til bestillingsadressen din, men du ikke har mottatt bestillingen, kan du kontakte kurerer på nummeret ovenfor for å undersøke problemet. Vi kan ikke holdes ansvarlige for pakker der sporingsinformasjon indikerer at pakken er levert til din bestillingsadresse.

3.3 Det er kjøpers ansvar å sørge for at han eller han oppgir riktig leveringsadresse. Vi gjør vårt beste for å fremskynde behandlings- og leveringstider, derfor er det en veldig liten tidsforskjell for å kansellere / endre bestillingen din eller endre adressen til bestillingen din. Hvis du bestemmer deg for å kansellere bestillingen eller endre leveringsadressen din, skriv til oss på help@kone-hemmeligheter.com så snart du legger inn bestillingen. Vi vil gjøre vårt beste for å gjøre endringen, men vi kan ikke garantere at vi vil klare det, da det er ulike tidsbegrensninger vi kan gjøre det.

4. Kansellering av ordre


4.1 Hvis du av en eller annen grunn ønsker å kansellere en bestilling du har lagt inn før den er levert og den ikke har blitt sendt, kan du kansellere bestillingen ved å kontakte kone-hemmeligheter.com kundeservice online på help@kone-hemmeligheter.com


4.2 Siden det er vår policy å prøve å behandle bestillinger raskt, er det kanskje ikke alltid mulig å forhindre at en bestilling sendes.


5. Returpolicy

Se vår returpolicy.


6. Betalingsmetoder

6.1 Vi aksepterer betaling med AMEX, MasterCard, Visa, Visa Debet og Paypal.

6.2 Vi tar alle rimelige skritt for å holde kjøps- og betalingsinformasjonen din sikker, men i fravær av uaktsomhet fra vår side, vil vi ikke være ansvarlige for tap du måtte lide hvis en tredjepart får uautorisert tilgang til informasjon du oppgir når du tilgang til eller bestill fra RAJA NAISHI SUPPLY CHAIN ​​CO., LIMITED Vår nettside bruker industristandard Secure Sockets Layer (SSL)-teknologi for å gi kryptering av personlig informasjon som navn, adresse og kredittkortdetaljer.

6.3 Ved å kjøpe et av våre produkter, samtykker du spesifikt til at vi overfører informasjon (inkludert oppdatert informasjon) eller mottar informasjon om deg fra tredjeparter fra tid til annen, inkludert, men ikke begrenset til, ditt debet- eller kredittkortnummer eller kredittrapporter, for å bekrefte identiteten din, for å validere kredittkortet ditt, for å få en første kredittkortautorisasjon og for å autorisere individuelle kjøpstransaksjoner.


7. Prispolitikk

7.1 Selv om vi prøver å sikre at alle våre priser som vises på nettsiden vår er korrekte, kan det av og til oppstå feil. Hvis vi oppdager en feil i prisen på en vare du har bestilt, vil vi kontakte deg så snart som mulig. Du har muligheten til å bekrefte bestillingen din til riktig pris eller kansellere den. Hvis vi ikke kan kontakte deg, vil vi behandle bestillingen din for den feilprisede varen som kansellert.


8. Produkttilgjengelighet

8.1 Når en vare er utsolgt, vil den bli fjernet fra nettsiden så snart som mulig og vil kanskje ikke være tilgjengelig igjen. Prisene på produktene kan endres fra tid til annen. Varene er avhengig av tilgjengelighet. Siden det er en forsinkelse mellom det tidspunktet bestillingen din legges inn og det tidspunktet bestillingen blir akseptert, kan lagerposisjonen til enkelte varer endres. Hvis en vare du har bestilt blir utsolgt før vi aksepterer bestillingen, vil vi varsle deg så snart som mulig og du vil ikke bli belastet for utsolgt.

8.2 Alle varer er avhengig av tilgjengelighet.

9. Innhold/aktivitet forbudt

9.1 Velg nøye informasjonen du publiserer på nettstedet help@kone-hemmeligheter.com og som du gir til andre brukere. Du kan ikke misbruke nettstedet kone-hemmeligheter.com. Du vil ikke: legge ut eller på annen måte overføre uautorisert kommersiell kommunikasjon til brukere (som spam) laste opp virus, trojanere, ormer, logiske bomber eller annen ondsinnet kode; korrupte data; forårsake irritasjon for andre brukere; legge ut innhold som er hatefullt, truende, pornografisk eller inneholder nakenhet eller grafisk eller upassende vold; bruke kone-hemmeligheter.com-nettstedet til å gjøre noe ulovlig, villedende, skadelig eller diskriminerende; legge til rette for eller oppmuntre til brudd på disse vilkårene.


9.2 Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å avvise, redigere eller nekte å legge ut innhold og fjerne alt innhold fra nettstedet kone-hemmeligheter.com, uansett om innholdet er uttrykkelig forbudt i disse vilkårene eller ikke, eller å begrense, suspendere eller avslutte tilgangen din til hele eller deler av tjenestene når som helst, av en eller annen grunn, med eller uten varsel og uten ansvar.


9.3 Husk disse nettreglene:


kone-hemmeligheter.com anbefaler at du ikke avslører noen personlig informasjon om deg selv eller noen andre som gjør at du kan identifiseres, inkludert men ikke begrenset til: telefonnummer, hjemmeadresse, forretningsadresse, leveringsadresse eller e-postadresse.


kone-hemmeligheter.com forbeholder seg retten til å stenge brukerkontoer hvis vi tror en bruker bruker proxy Internet Protocol (IP)-adresser som en metode for å skjule bruken av flere kontoer eller for å forstyrre noen av våre tjenester på noen måte. Hvis du bruker flere pålogginger med det formål å forstyrre fellesskapet, kan vi iverksette tiltak mot deg og stenge kontoene dine.

Ved å sende inn materiale til oss, gir du automatisk kone-hemmeligheter.com en royaltyfri, evigvarende, eksklusiv rett og lisens til å bruke, modifisere, redigere, tilpasse, publisere, gjenbruke, oversette, distribuere, fremføre og vise slikt materiale i sin helt eller delvis over hele verden og/eller å inkorporere det i andre verk i enhver form, media eller teknologi som nå er kjent eller senere utviklet.

Du erkjenner at vi ikke er forpliktet til å publisere noe materiale som er sendt inn av deg.
Ved å sende inn materiale til oss, godtar du å bruke nettstedet kone-hemmeligheter.com i samsvar med disse reglene og nettstedsvilkårene.


Hvis du ikke følger disse reglene, kan du sende en e-post med informasjon om hvorfor innsendingen din har blitt avvist eller redigert. Denne e-posten vil også inneholde en advarsel om at fortsatte brudd kan føre til at det iverksettes tiltak mot kontoen din eller kontoene dine. Handlingen kan omfatte ethvert innhold som du har lagt ut før du får tilgang til nettstedet eller en midlertidig eller permanent suspensjon av din evne til å delta på noen av eller hele nettsiden kone-hemmeligheter.com.


kone-hemmeligheter.com forbeholder seg retten til å redigere eller fjerne ethvert bidrag, eller iverksette tiltak mot enhver brukerkonto når som helst, uansett årsak.


Hvis du ikke ønsker å gi kone-hemmeligheter.com tillatelsen ovenfor på disse vilkårene, vennligst ikke send inn eller del informasjonen din.

10. Ansvar og skader

10.1 kone-hemmeligheter.com skal ikke holdes ansvarlig for noen direkte, spesielle, tilfeldige, indirekte eller følgeskader, inkludert tap av fortjeneste eller tap av muligheter som følge av bruken av, eller manglende evne til å bruke, materialet på denne nettsiden eller ytelsen av produktet kjøpt gjennom nettstedet eller oppførselen til andre brukere av denne nettsiden, selv om kone-hemmeligheter.com har blitt informert om muligheten for slike skader.

kone-hemmeligheter.com gir ingen representasjoner om noe annet nettsted som du kan få tilgang til gjennom denne eller som kan lenke til denne nettsiden. Når du går inn på en ikke-kone-hemmeligheter.com-nettside, må du forstå at den er uavhengig av kone-hemmeligheter.com, og at kone-hemmeligheter.com ikke har kontroll over innholdet på den nettsiden. I tillegg betyr ikke en lenke til et kone-hemmeligheter.com-nettsted at kone-hemmeligheter.com støtter eller aksepterer noe ansvar for innholdet eller bruken av slike nettsider.


10.2 Nettstedet kone-hemmeligheter.com kan også inneholde lenker til andre nettsteder, som ikke drives av kone-hemmeligheter.com Når du aktiverer noen av disse, forlater du nettstedet kone-hemmeligheter.com og vi har ingen kontroll over, og aksepterer ikke noe ansvar eller ansvar med hensyn til materialet på et nettsted som ikke er under vår kontroll.


10.3 Du godtar å holde oss og våre agenter og offiserer, direktører og ansatte, umiddelbart på forespørsel, skadesløs mot alle krav, forpliktelser, skader, kostnader og utgifter, inkludert advokatsalærer, som oppstår som følge av brudd på disse vilkårene fra deg.

10.4 Vi kan avslutte bruken din av nettstedet umiddelbart hvis vi mener at du har brutt disse vilkårene.


11. Kommentarer og klager

Kontakt oss hvis du har kommentarer eller klager ved å kontakte: help@kone-hemmeligheter.com

Vi vil alltid prøve å løse eventuelle tvister så raskt som mulig.

12. Jurisdiksjon

Nettstedet kontrolleres og drives i Hong Kong. Alle vilkår for bruk av denne nettsiden er underlagt lovene i Hong Kong, og enhver tvist knyttet til bruken av denne nettsiden vil utelukkende avgjøres av domstolene i Hong Kong.

Juridiske forhold og rettighetene og forpliktelsene som oppstår derav som ikke er angitt i disse vilkårene skal styres av lovene i Hong Kong. Eventuelle tvister som kan oppstå i forbindelse med juridiske forhold under disse vilkårene skal utelukkende styres av lovene i Hong Kong og skal avgjøres av domstolene i Hong Kong. Eventuelle tvister mellom partene kan avgjøres utenfor retten.

13. Generelt

13.1 Vi kan endre disse vilkårene når som helst. Hvis noen av disse vilkårene er ugyldige eller ikke kan håndheves, skal resten av disse vilkårene fortsette med full kraft og virkning.

13.2 Vi vil ikke være ansvarlige overfor deg for noen forsinkelser eller manglende oppfyllelse av våre forpliktelser i henhold til disse vilkårene hvis forsinkelsen eller svikten oppstår av en årsak utenfor vår rimelige kontroll.

13.3 Hvis du bryter disse vilkårene og vi ikke gjør noe, har vi fortsatt rett til å bruke våre rettigheter og rettsmidler i andre situasjoner der du bryter.

13.4 Mrs. Secrets forbeholder seg retten til å endre, fjerne eller variere tjenestene og/eller hvilken som helst side på denne nettsiden når som helst og uten forvarsel.

14. Hele avtalen

Disse vilkårene utgjør hele avtalen mellom partene og erstatter alle tidligere og samtidige avtaler mellom deg og kone-hemmeligheter.com. Enhver fraskrivelse av noen bestemmelse i vilkårene vil bare være effektiv hvis den er skriftlig og signert av en direktør for kone-hemmeligheter.com

15. SMS-privilegier

Ved å sende inn telefonnummeret ditt på denne nettsiden godtar du å motta reklamemeldinger (SMS) og MMS-meldinger fra vårt selskap. Du kan melde deg av når som helst ved å følge instruksjonene i meldingen.

16. Telefonsamtaleautorisasjon

Ved å sende inn telefonnummeret ditt på denne nettsiden godtar du å motta forlatte handlekurvsamtaler og ordrebekreftelsesanrop fra vårt salgs- og supportteam. Du kan melde deg av ved å sende din informasjon til help@kone-hemmeligheter.com med emnelinjen "IKKE RING MEG" 17. MVA-beregning


17. Våre detaljer

17.1 Selgerens identitet
E-post: help@kone-hemmeligheter.com

Tilgjengelig 24/7

24/7 kundestøtte selv i helgene.
E-post: help@kone-hemmeligheter.com

Gratis frakt

Kommer til inngangsdøren din med kjærlighet

Beste kvalitet

Produsert etisk og Cruelty-Free